Een zorgverzekering die écht bij je past

De onderwijszorgverzekering - zonder beperking toegankelijk voor al het onderwijspersoneel

De Onderwijszorgverzekering

Werken in het onderwijs vraagt veel van lichaam en geest. Daarom is de onderwijszorgverzekering op maat gemaakt. Speciaal voor jou, om jou optimaal te ondersteunen bij mentale en fysieke belasting. De zorgverzekeringen die vallen onder de onderwijspolis vergoedt de meest voorkomende klachten van onderwijspersoneel zoals fysiotherapie en mindfulness.

text icon

Creëer je eigen Blue Zone!

Het 'geheim' van een lang en gezond leven? Creëer je eigen Blue Zone.

Lees meer
text icon

Zorgverzekering op maat gemaakt!

Welke onderwijszorgverzekering past het beste bij jou?

Bekijk het overzicht
text icon

Oefeningen bij lage rugklachten

Rugklachten of stress, daar wil je niet mee zitten.

Download oefeningen

Reviews

Ook voor gepensioneerde leerkracht.
André ter Heide - leraar groep 8
“Volgend jaar bereik ik de pensioenleeftijd. Ik vroeg me af of ik dan nog wel bij Zilveren Kruis in het collectief kan blijven. Na een mailwisseling werd al snel duidelijk dat ik als gepensioneerde leerkracht bij deze collectieve zorgverzekering kan blijven.”
De Fitbit stond op mijn wensenlijstje!
Tatchiana Frodyma Leerkracht groep 1/2
“Wat een ontzettend plezierige verrassing, aangezien de Fitbit op mijn wensenlijstje stond. Naast een fijne zorgverzekering nu ook een handige tool om bewust met mijn gezondheid om te gaan. Ik ben enorm benieuwd hoeveel stappen ik komende week in de kleuterklas ga zetten en bedankt voor de Fitbit Charge 2.”
Mijn man kan ook meeprofiteren.
José Helmink
“Omdat ik in het onderwijs werk, heb ik gekozen voor dit zorgcollectief. Hierbij kreeg ik namelijk een mooie korting bij VGZ en kan mijn man meeprofiteren, we hebben nu dezelfde polis en dezelfde korting! Erg handig en voordelig.”
text icon

Kortingen tot 15%

In samenwerking met VLC & Partners hebben wij verschillende zorgverzekeraars vergeleken. We hebben ze beoordeeld op de aanwezigheid van onderwijszorgbehoeften. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke collectiviteitskorting gerealiseerd die kan oplopen tot 15%.

text icon

Voor wie?

Iedereen werkzaam in het onderwijs. Gepensioneerde personeelsleden kunnen zich aanmelden voor de onderwijszorgverzekering. Daarnaast profiteren ook alle inwonende gezinsleden.

text icon

Overstappen

Vanaf 12 november tot 31 december 2019  kun je overstappen van zorgverzekering. Je oude zorgverzekeraar wordt automatisch opgezegd als je voor 1 januari 2020 overstapt. Stap je later over? Dat kan tot eind februari. Dan moet je zelf je oude zorgverzekering opzeggen.

Ben je al verzekerd bij VGZ of Zilveren Kruis?

Dan kun je eenvoudig overstappen naar de collectiviteitsverzekering (van Dyade) via de onderwijszorgverzekering. Daarmee profiteer je direct van de korting. Er verandert niets aan je verzekering, maar je betaalt minder!

Ga naar je eigen account bij je zorgverzekeraar om dit aan te passen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice. Geef het collectiviteitsnummer door aan de medewerker.

Bereken je premie