Zorgpolisonderwijs.nl

een zorgverzekering die écht bij je past

Voor iedereen in het onderwijs

Werken in het onderwijs vraagt veel van lichaam en geest. Daarom hebben wij gezocht naar een zorgverzekering die echt bij jou past. Een zorgverzekering die de meest voorkomende klachten van onderwijspersoneel, zoals fysiotherapie en mindfulness, vergoedt en meer.

 

Onze keuze voor jou

Waarom overstappen?

  • Collectief voordeel op je premie en dekking
  • Aanvullende verzekering: tot 15% korting
  • Fysio: tot 25% meer behandelingen
  • Volledige dekking psychologische zorg
  • Verdubbeling van de vergoeding voor mindfulness, tot €500
  • Preventiebudget: tot €700
  • Extra vergoeding thuiszorg bij zwangerschap en zwangerschapscursus

Zorgverzekeringen
vergelijken voor 2020

Ben je overtuigd? Sluit dan na het vergelijken direct je zorgverzekering af
text icon

Méér dan alleen korting

Dyade heeft samen met VLC & Partners zorgverzekeringen vergeleken en beoordeeld op de aanwezigheid van onderwijszorgbehoeften. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke collectiviteitskorting gerealiseerd die kan oplopen tot 5% op de basisverzekering én 15% op je aanvullende verzekering. Daarnaast hebben wij een aantrekkelijke collectiviteitskorting gerealiseerd die niet alleen korting geeft, maar ook vele extra's zoals fysio en mindfulness. 

text icon

Voor wie?

Iedereen werkzaam in het onderwijs. Ook studenten aan lerarenopleidingen en gepensioneerde personeelsleden kunnen zich aanmelden voor Zorgpolisonderwijs. Daarnaast profiteren ook alle inwonende gezinsleden.

text icon

Overstappen

Vanaf 12 november tot 31 december 2019  kun je overstappen van zorgverzekering. Je oude zorgverzekeraar wordt automatisch opgezegd als je voor 1 januari 2020 overstapt. Stap je later over? Dat kan tot eind februari. Dan moet je zelf je oude zorgverzekering opzeggen.

Reviews

Ook voor gepensioneerde leerkracht.
André ter Heide - leraar groep 8
“Volgend jaar bereik ik de pensioenleeftijd. Ik vroeg me af of ik dan nog wel bij Zilveren Kruis in het collectief kan blijven. Na een mailwisseling werd al snel duidelijk dat ik als gepensioneerde leerkracht bij deze collectieve zorgverzekering kan blijven.”
Extra hulp na mijn zwangerschap.
Liza van der Velde - juf groep 3/4
“Ik ben afgelopen jaar bevallen en was toen heel blij dat ik extra thuiszorg kreeg. Nu maak ik ook meer gebruik van fysio, omdat ik sinds mijn bevalling vaak last heb van mijn rug. Wel zo fijn dat er een zorgverzekering is die aansluit op wat ik nodig heb!”
Mijn man kan ook meeprofiteren.
José Helmink
“Omdat ik in het onderwijs werk, heb ik gekozen voor dit zorgcollectief. Hierbij kreeg ik namelijk een mooie korting bij VGZ en kan mijn man meeprofiteren, we hebben nu dezelfde polis en dezelfde korting! Erg handig en voordelig.”

Kies de verzekering die écht bij je past

Stap eenvoudig over naar de collectiviteitsverzekering of ga naar je eigen account bij jouw zorgverzekeraar om dit aan te passen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice. Geef het collectiviteitsnummer door aan de medewerker. Collectiviteitsnummer VGZ: 3678 Dyade. Een collectiviteitsverzekering bij Zilveren Kruis kan alleen afgesloten worden via onze zorgvergelijker (zie link bovenaan de pagina).