Over ons

De onderwijzorgpolis is ontstaan uit een samenwerking tussen Dyade, intermediair VLC & Partners en de zorgverzekeraars VGZ en Zilveren Kruis . 

Dyade is de grootste dienstverlener in het onderwijs. Dyade ondersteunt onderwijsinstellingen bij de financiële- en personele administratie en bij de bedrijfsvoering. Daarnaast heeft Dyade een Voordeelservice en een Academy opgericht om onderwijsinstellingen ook op andere terreinen, zoals inkooptrajecten en professionalisering te ontzorgen.  

De Onderwijsautoverzekering

Onderwijspersoneel wordt beloond voor rijgedrag in het verkeer. Zij veroorzaken aantoonbaar minder schade, de premie kan voor deze doelgroep dus flink omlaag. Dyade heeft in samenwerking met VLC & Partners een uitermate scherpe premie met uitstekende dekking bedongen bij verzekeraar Allianz, exclusief voor al het onderwijspersoneel!

Bereken hier je premie

De Onderwijszorgpolis

Speciaal voor onderwijspersoneel heeft Dyade in samenwerking met intermediair VLC & Partners vergeleken en beoordeeld welke zorgaanbieders goed aansluiten op de zorgbehoeften in het onderwijs.

Hierbij komt duidelijk naar voren dat zowel fysieke (fysiotherapie) en mentale (mindfulness) belasting veel voorkomt. Er zijn op basis van deze beoordeling 2 zorgaanbieders, VGZ en Zilveren Kruis, geselecteerd. Daarnaast heeft Dyade een aantrekkelijke collectiviteitskorting gerealiseerd die kan oplopen tot 15%.

Download artikel - Fysieke belasting
Download artikel - Mantelzorg